ongevallen en lichamelijke schade

INVORDEREN VAN SCHADEVERGOEDING / LICHAMELIJKE SCHADE

Het is van zeer groot belang dat u start met een goed onderbouwd dossier: medische verslagen die op zeer regelmatige basis de evolutie van uw toestand vastleggen, een dagboek waarin u alles wat met het ongeval te maken heeft bijhoudt: de omschrijving van uw ongemakken, uw doktersbezoeken, uw tijdsbesteding, uw kosten, afgelegde kilometers ...

De medische werkelijkheid waarop u later door de rechtbank zal beoordeeld worden, zal deze zijn die u kunt bewijzen.

Deze professionele en gepersonaliseerde begeleiding kan u toevertrouwen aan ons kantoor, dat in alle objectiviteit en voor de volle 100% uw belangen zal verdedigen.

RECHTSBIJSTAND

Meestal heeft u bij uw voertuigverzekering of uw familiale verzekering ook een rechtsbijstandsverzekering.

Deze verzekering komt pas tussen in de advocaatkosten vanaf het ogenblik dat de zaak voor de rechtbank wordt behandeld (de gerechtelijke fase).

In eerste instantie zal uw verzekeringsmaatschappij het dossier zelf in der minne proberen te regelen. Daarmee zijn uw belangen soms minder goed gediend dan u denkt.

U heeft er - zeker als slachtoffer van een verkeersongeval - alle belang bij om onmiddellijk een advocaat onder de arm te nemen. Hij zal u bijstaan met raad en daad en de voorstellen tot schadevergoeding van de verzekeringsmaatschappij tegen het licht houden.

Uw advocaat zal als professioneel door zijn kennis van zaken veel sterker staan om de verzekering te overtuigen u de juiste schadevergoeding uit te betalen.